Bedrijfsopvolging

Vroeg of laat krijgt u te maken krijgen met een lastig besluit, namelijk een bedrijfsopvolging. Een opvolger kan een concurrent of een familielid zijn. Het is een moeilijke beslissing en complex proces vanwege overdracht van bedrijfsleiding, eigendom en zeggenschap met ingewikkelde fiscale, juridische en financiële regelgeving. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte opvolger moeten vooraf meerdere opties worden bekeken, tevens moet uw bedrijf klaar zijn voor overdracht. Zo ligt dat bij familiebedrijven vaak ook op emotioneel niveau. Advies van een onafhankelijke expert kan u met deze cruciale beslissingen helpen om de juiste keuzes te maken. Zorg ervoor dat uw bedrijfsopvolging in goede banen wordt geleid en dat de waarde van uw bedrijf wordt gemaximaliseerd.

Onafhankelijk advies van BincQ bij uw bedrijfsopvolging

Wanneer een bedrijfsopvolging niet goed verloopt kan dit leiden tot hoge kosten voor de kopende en zelfs de verkopende partij. Onaangename verrassingen tijdens een overname kunnen echter voorkomen worden door goede voorbereiding op alle facetten die bij een bedrijfsovername komen kijken. De hulp van een expert van BincQ zal ervoor zorgen dat u verder kijkt dan u alleen zou doen. Daarnaast kan BincQ adviseren in wat daadwerkelijk goed voor het gehele bedrijf is zodat niet alleen u tevreden bent na afloop, maar ook de overnemende partij en het personeel. BincQ zal u begeleiden tijdens moeilijke momenten en gesprekken. Zo kunt u uw BincQ expert zeven dagen per week bereiken, want een bedrijfsovername is een uniek en een belangrijk proces dat zich dag en nacht zal afspelen.

Kom in contact met een expert

Heeft u advies nodig bij uw bedrijfsopvolging of zijn er andere bedrijfskwesties die spelen? Begin op tijd met de overdracht zodat u op tijd afspraken kan plannen en vastleggen. Maak vrijblijvend een afspraak met BincQ om te zien wat BincQ voor u kan betekenen.