Risico management

Ondernemen is risico nemen, elke organisatie neemt risico’s om doelen te realiseren. Uw expert van BincQ is gespecialiseerd in risicomanagement. Op basis van een risicoanalyse worden uw risico’s in kaart gebracht. Vervolgens wordt uw risico management efficiënt in kaart gebracht om vervolgens snel te kunnen schakelen wanneer dat nodig is. Voor moeilijke vraagstukken kan het echter raadzaam zijn om advies in te winnen van een expert.

Wat is risico management?

Kort gezegd is risico management het identificeren en kwantificeren van risico’s en het vaststellen van beheersmaatregelen waarmee de kans van optreden of de gevolgen van risico’s worden geminimaliseerd. De aanpak van BincQ hangt sterk samen met deze definitie van risico management Op basis van de risicoanalyse van onze expert zullen uw risico’s efficiënt en effectief worden geminimaliseerd tegen zo laag mogelijke kosten.

Een business case als uitgangspunt

BincQ vertaalt uw management agenda, doelstelling en financiële situatie naar een business case. Deze business case vormt de basis voor uw management informatie, KPI’s en risicomanagement. BincQ neemt de zorg hiervan volledig uit uw handen, zodat u kunt focussen op ondernemen en groei.

De aanpak van BincQ

Op basis van uw situatie en doelstellingen formuleren we samen een business case en maken we een risicoanalyse op van uw bedrijf. Deze case vormt de basis voor uw maandelijkse management informatie en KPI’s. Deze worden opgesteld, geanalyseerd en gerapporteerd door uw BincQ expert. Door kennis van u en uw bedrijf levert dit actuele en relevante management informatie op en worden risico’s tijdig gesignaleerd en aangepakt, waardoor u kunt blijven ondernemen.

Breng uw risico’s vrijblijvend in kaart met de health scan

Om kennis te maken met BincQ en uw risico’s in kaart te brengen kunt u direct een online health scan doen. BincQ gaat op basis van deze scan vrijblijvend met u in gesprek door uw huidige situatie te analyseren. Bent u benieuwd wat een BincQ expert voor u kan betekenen?? Bij BincQ kunt u vrijblijvend een afspraak maken om te zien wat BincQ voor u kan betekenen.