Een boodschap met een gezicht

Even hebben we nog overwogen om over “onze identiteit” een aparte pagina te schrijven. Wij staan als BincQ echter niet centraal op deze website. U staat centraal, samen met onze andere klanten. Dit is waar BincQ voor staat. Nodig ons uit voor gesprek en ervaar het verschil.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht


Soms ontmoet u iemand die het verschil maakt. Iemand die u raakt, u inspireert of u op het juiste moment een spiegel voor kan houden. Wij nodigen u van harte uit om ons te bellen, niet omdat de gegevens toevallig op deze pagina staan, maar omdat dit wellicht voor u zo’n moment kan zijn.

Een gezicht met een boodschap

Stef Kanen
Stef KanenAlgemeen directeur
Vanuit de juiste management informatie help ik ondernemers om hun huidige situatie te analyseren. Ik voeg strategische waarde toe vanuit een financiële basis. Naast mijn opleiding als econoom en registeraccountant bied ik ondernemers concrete praktische meerwaarde.
Meer info
Ton van Empel
Ton van EmpelManaging Partner
Voor veel ondernemers ben ik een vertrouwenspersoon met kennis van zaken. Vanuit mijn 24 jaar ervaring als eigen ondernemer en als financieel dienstverlener, help ik bedrijven met praktische en bruikbare adviezen. Samen een topprestatie neerzetten is wat mij beweegt.
Meer info