Service

BincQ bestaat uit diverse experts en heeft daarmee een breed scala aan diensten. Wij kunnen u adviseren op alle kennisgebieden binnen uw onderneming waar u normaal gesproken niet genoeg expertise van heeft. In principe kunnen wij u adviseren op allerlei financiële, juridische en fiscale facetten binnen uw onderneming. Onze financiële specialisten staan klaar voor u en uw onderneming. BincQ is breed inzetbaar en onze experts gaan op een professionele en praktische manier voor u aan de slag. Wij zullen u ondersteunen en adviseren als uw sparringpartner.

Bedrijfsopvolging

Als ondernemer zal u altijd op een moment komen waarop een moeilijke beslissing moet maken, namelijk de keuze van de bedrijfsopvolging. U kiest natuurlijk niet zomaar een opvolger, want u gaat uw leiding, eigendom en zeggenschap overdragen aan een ander. Een bedrijfsopvolging gaat samen met ingewikkelde fiscale, juridische en financiële regelgeving. Advies van een onafhankelijke expert kan u met deze ingewikkelde regelgeving helpen zodat u de juiste keuzes maakt. Bent u een familiebedrijf? Dan kan het kiezen van een opvolger op emotioneel vlak vaak moeilijk zijn. Ook dan is externe adviseur een oplossing. Zorg ervoor dat uw bedrijfsopvolging in goede banen wordt geleid. Wilt u meer informatie over bedrijfsopvolging?

Interim controller

BincQ kan u helpen met het tijdelijk oplossen van een bezettingsprobleem. Zo kan een interim controller dé oplossing zijn om als bedrijfseconomisch onderzoeker te fungeren. Hierdoor kan uw onderneming geholpen worden op efficiëntie en effectiviteit. Door middel van het advies van een expert van BincQ en de beschikbare rapportage tools kan uw onderneming weer de juiste richting worden ingestuurd!

Interne Controle

Wanneer u een ondernemer bent, is het moeilijk om werkzaamheden of controle uit handen te geven. Toch kan u het risico lopen om de controle over alle werkzaamheden te verliezen. Dit kan met name voorkomen wanneer uw organisatie een groei doormaakt. Een MKB controller van BincQ helpt u graag met effectieve implementatie van interne controle maatregelen binnen uw organisatie. Op die manier kan u steunen op de werkzaamheden van uw medewerkers.

Managementinformatie

Beslissingen moeten gemaakt worden aan de hand van belangrijke managementinformatie. Met deze informatie kunt u zien waar u bij het begin van iedere maand staat en of uw doelstellingen behaald zijn. Hoe weet u hoe u deze managementinformatie moet lezen? Het kost u veel energie en rendement als u de verkeerde analyses en keuzes maakt. Op dat moment kan een onafhankelijke adviseur van BincQ u op de juiste momenten adviseren en ondersteunen zodat u de juiste richting in gaat als ondernemer.

Kom in contact met BincQ

Bent u benieuwd wat BincQ voor u kan betekenen of heeft u vragen over de diensten van BincQ? Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts.