Interim Controller

Heeft u hulp nodig bij strategische veranderingen binnen uw bedrijf? Heeft u een bezettingsprobleem of bent u financieel niet in staat bent om nieuw personeel aan te nemen? Dan is een (parttime) interim controller dé oplossing. Een adviseur van BincQ kan u bijvoorbeeld helpen met bezettingsproblemen door ziekte, zwangerschapsverlof of met de verandering van het management.

Wat doet een interim controller van BincQ?

Een interim controller is als het ware een tijdelijke waarnemer binnen uw bedrijf die zich bezig houdt met onder andere planning en controle. Van een BincQ controller kunt u verwachten dat deze als bedrijfseconomisch onderzoeker fungeert en als doel heeft om uw onderneming te verbeteren op effectiviteit en efficiëntie. U kunt een interim controller van BincQ ook inzetten voor bijvoorbeeld:
– het opstellen van de jaarrekening
– het maken van analyses en rapportages van maand- en kwartaalcijfers
– administratieve (re)organisatie
– scenarioplanning
– due diligence en bedrijfsovername
– herfinanciering
– werkkapitaalmanagement
– cash flow rapportages en management

Waarom BincQ inschakelen?

Een voordeel is dat een controller van BincQ objectief is en met een frisse blik de bestaande financiële processen kan beoordelen en aanpakken. Daarnaast is een controller van BincQ gespecialiseerd en ervaren op specifiek financieel management en risico management. De expert is snel beschikbaar, doelgericht, objectief én prestatiegericht.

Kostenbesparing

Met een expert van BincQ bespaart u op de kosten van uw accountant. U bepaalt zelf hoeveel dagen in de maand BincQ voor u werkt. Zo heeft u zelf alle controle over uitgaande kosten in eigen hand. BincQ heeft naast financieel managers ook juridische-, fiscale- en pensioen experts in huis. U heeft direct toegang tot een van deze experts via uw interim controller van BincQ. Doordat BincQ de beschikking heeft over de beste financiële en operationele rapportagesoftware, weet u altijd waar u staat en kunt u een goede inschatting maken voor de toekomst binnen in uw bedrijf.

Kom in contact met een expert van BincQ

Heeft u tijdelijk een financieel manager nodig die ook op strategisch niveau opereert of bent u benieuwd naar de voordelen van een BincQ expert? Maak vrijblijvend een afspraak met BincQ om te zien wat BincQ voor u kan betekenen.