Parttime CFO of controller

BincQ bestaat uit parttime CFO’s en controllers die als financieel manager en sparringpartner kunnen fungeren. Een parttime CFO en/of controller van BincQ helpt ondernemers bij de financiële, fiscale en juridische uitdagingen die zij tegenkomen bij het ondernemen. Zo kunt u blijven ondernemen en de dingen blijven doen waar u goed in bent.

Een parttime CFO of controller die u persoonlijk kent

Voor BincQ is het van groot belang dat we u en uw bedrijf persoonlijk kennen. De parttime CFO of financial controller van BincQ is onderdeel van uw (management) team en voorziet u onder andere van actuele management informatie. BincQ werkt bij voorkeur bij u op locatie, zodat korte lijntjes bestaan en wij écht onderdeel zijn van uw team. Naast uw zakelijke leven zal BincQ op de hoogte zijn van uw persoonlijke situatie. Daarnaast zullen wij u helpen om uw zakelijke en persoonlijke doelstellingen financieel en fiscaal te optimaliseren. Ondernemen gaat verder dan werk alleen.

Vakkundig aanspreekpunt voor al uw vragen

De experts van BincQ hebben uitgebreide ervaring en kennis op financieel, managerial, fiscaal en juridisch gebied. Al uw uitdagingen kunnen we direct zelf of via ons netwerk oplossen. Wij gaan pragmatisch en transparant te werk met een tevredenheidsgarantie. U kunt BincQ altijd aanspreken op het resultaat van onze diensten. Wij streven uitsluitend naar zeer tevreden klanten.

Een sparring partner die altijd beschikbaar is

Onze parttime CFO’s en controllers zijn altijd beschikbaar op momenten dat het voor uw bedrijf en uzelf nodig is. Wij zijn breed inzetbaar en gaan op een proactieve en professionele manier aan de slag. U kunt bij ons terecht wanneer u een adviseur, financieel manager, sparring partner, CFO, MKB controller of parttime controller nodig heeft.

Kom in contact met BincQ

Bent u op zoek naar een parttime CFO of controller van BincQ? U kunt gemakkelijk contact opnemen met BincQ voor een vrijblijvend gesprek.