Profielfoto

Ton van Empel
Ton van EmpelManaging Partner
Voor veel ondernemers ben ik een vertrouwenspersoon met kennis van zaken. Vanuit mijn 24 jaar ervaring als eigen ondernemer en als financieel dienstverlener, help ik bedrijven met praktische en bruikbare adviezen. Samen een topprestatie neerzetten is wat mij beweegt.

Mijn highlights

Mijn passie
Sport is mijn passie. Je uiterste best doen om een topprestatie neer te zetten. Naast mijn eigen carrière als sportman begeleid ik ook jonge sporters. De ambitie en gedrevenheid van jong talent omzetten tot goede prestaties is mijn passie. Mensen boven zichzelf uit laten stijgen. Ik zekere zin doe ik dat in het bedrijfsleven ook. Startend vanuit een vertrouwensbasis, samen werken aan een topprestatie. Scherp blijven door hard te trainen met tegelijkertijd ruimte voor ontspanning. Dat is mijn persoonlijke passie.
Ervaring